Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیشرفت مطلوب راه‌آهن قزوین – رشت اعلام کرد که برای تکمیل این پروژه ریلی دو دستگاه زیرکوب ریل وارد کشور شده است.

به گزارش ایسنا، خیرالله خادمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه حدود دو هفته قبل عملیات زیرسازی راه‌آهن رشت به پایان رسید و می‌توان گفت که تا مقصد پایانی در این مسیر مشکلی برای زیرسازی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرآیند روسازی نیز تنها ۳.۵ کیلومتر باقی‌مانده که این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی یکی از دلایلی این ۳.۵ کیلومتر باقی‌مانده برخی قطعی‌هاست که به دلیل تردد مردمی وجود دارد، اما در کل مشکل خاصی برای نهایی شدن ساخت این مسیر ریلی وجود ندارد و اقدامات نهایی برای تکمیل و بهره‌برداری از راه‌آهن رشت در دستور کار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که عملیات تنظیم و جوشکاری ریل در مسیر راه‌آهن رشت با سرعت انجام می‌شود، گفت: به منظور بهبود شرایط کاری دو دستگاه زیرکوب وارد کشور شدند تا کار را به شکل جدی پیگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به تغییر دستگاه اجرایی این مسیر ریلی، توضیح داد: طبق دستور دولت این تغییر مسیر اجرایی نهایی شد که این موضوع قدری پیمانکاران را سردرگم کرده که البته امیدواریم به زودی این مشکل حل شده و کار وارد فازهای پایانی خود شود. برنامه‌ ابتدایی ما این بود که وقتی این مسیر ریلی به ابتدای سال نرسید در شهریورماه امسال به افتتاح برسد که در صورت به وجود نیامدن مشکل خاص این اتفاق رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: راه‌آهن قزوین – رشت در فازهای بعدی به انزلی و سپس آستارا می‌رسد و به منظور تامین مالی این پروژه اقداماتی در دستور کار قرار خواهد گرفت. امسال بنا بود در بودجه مسیر رشت به آستارا را جدا کنند و در کنار انزلی دو پروژه جدید تعریف شود. از این رو وقتی این اتفاق نیفتاد پروژه به شکل واحد نگاه شد که هرچند کار در حوزه اجرایی سخت کرد، اما این اقدام به منظور برنامه‌ریزی برای آینده پروژه انجام شد.

خادمی درباره آخرین وضعیت ساخت آزادراه کنارگذر جنوبی تهران نیز اظهار کرد: خوشبختانه کار ساخت این پروژه با قدرت دنبال می‌شود. دولت به منظور بهبود شرایط این طرح منابع مالی خود را تا ۸۰ درصد تزریق کرده و برنامه شرکت ساخت این است که با تکمیل ۴۰ کیلومتر بعدی این آزادراه به آزادراه ساوه متصل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: هرچند قرارگاه اعلام کرده که تا پایان سال این طرح را تکمیل می‌کند، اما ما این پروژه را اولویت‌بندی کردیم و اولویت امسال تکمیل ۸۰ کیلومتر از آن است.

وی درباره وضعیت آزادراه تهرانشمال نیز توضیح داد: با وجود آنکه بنیاد مستضعفان معتقد است که امکان تحویل قطعه نخست این آزادراه تا پایان تابستان امسال وجود دارد اما ارزیابی‌ها و برآوردهای ما نشان می‌دهد که رسیدن به این زمانبندی قدری دشوار خواهد بود و احتمالا پروژه حوالی آبان‌ماه سال ۱۳۹۷ تکمیل می‌شود.

خادمی با اشاره به وضعیت مطلوب پیگیری راه‌آهن چابهار، تصریح کرد: گام نخست این پروژه که حدودا ۶۰۰ کیلومتر تعریف شده است پیشرفت ۳۲ درصدی داشته و با منابع مالی داخلی دنبال می‌شود. زیرسازی این پروژه نیز به پیشرفت ۴۴ درصدی رسیده است. اولویت نخست ما که از چابهار به ایرانشهر است به پیشرفت زیرسازی ۶۶ درصدی رسیده و ما امیدواریم بتوانیم ۱۵۰ کیلومتر از این مسیر را امسال آماده ریل‌گذاری کنیم.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور درباره حضور هندی‌ها دراین پروژه نیز گفت: مذاکرات ما با آنها ادامه دارد و هرچند هنوز کار اجرایی انجام نداده‌اند اما در مذاکرات پیگیری آن در دستور کار قرار گرفته و اگر هند تامین مالی را فعال کند بخشی از مشکلات ما و راه‌آهن در این زمینه حل خواهد شد.

وی ادامه داد: قسمت شمالی راه‌آهن شرق کشور نیز به خوبی دنبال شده که راه‌آهن گرگان – بجنورد اخیرا به قرارداد نهایی و تجاری رسیده است و در روزهای گذشته ابلاغ آن نیز انجام شد. اگر شرکت چینی حاضر شده در این پروژه که با آستان قدس همکاری می‌کند عملکرد موفقی داشته باشد می‌توان به مشارکت در دیگر طرح‌های عمرانی نیز امیدوار بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آزادراه تهران شمال راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۰۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به وجود معارضین پروژه کمربندی قلعه نو گفت: تملک اراضی از طریق فرآیندهای حقوقی و قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کرده ایم.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، امیر حسین آزاد دوار معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه نو اظهار کرد: از حدود ۲ سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها بر عهده فرمانداری شهرستان ری باشد اما سپس تمامی این موارد به عهده اداره کل راه و شهرسازی گذاشته شد.

آزاد دوار گفت: فروردین ماه ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما با مشکل عدم توافق مالکان زمین ها مواجه شدیم و پروژه به تاخیر افتاد.

وی ادامه داد: در آیین کلنگ زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی اعلام کرد که اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله به پایان خواهیم رساند، اما عدم حصول به توافق با مالکان منجر به تعویق پروژه شد.  

آزاد دوار عنوان کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت مقرر گردید که بحث تملک اراضی مسیر پروژه را نیز اداره کل راه و شهرسازی استان تهران انجام دهد لذا از طریق معاونت املاک و حقوقی به این موضوع ورود کردیم.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک ماه مالکان را شناسایی کردیم، افزود: مالکان به سختی توافق می کردند و ناچار شدیم مسیر قضایی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضایی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکیت مالکان هستیم، تاکنون ۲ قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را مجدداً شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران بیان کرد: به دلیل طولانی بودن فرایندهای قضایی احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و عملیات اجرایی به صورت مرحله به مرحله به پیش رود.  

وی تصریح کرد: اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح و اجرای پروژه یک ساله انجام می شد اما با توجه به طی مسیر قضایی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.  

آزاد دوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، تصریح کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما پیش بینی می کنیم هزینه ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت های ملی و استانی تامین شود.

وی در پایان با اشاره به وضعیت ترافیک مسیر قلعه نو گفت: هر چند که برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می شد ولی به هر حال عملیات اجرایی طرح شروع شده و با تکمیل آن، مشکل سنگینی تردد صبحگاهی و عصرگاهی در این محور رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: طول مسیر با احتساب الحاقیاتی همچون رمپ ها و لوپ ها و همچنین تقاطع عشق آباد چالطرخان در حدود ۴ کیلومتر خواهد بود.

لازم به ذکر است تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک سنگین و ایستا در محدوده شهر قلعه نو می شود، به منظور رفع این گلوگاه ترافیکی ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه نو کلنگ زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح پس از طی فرایندهای قضایی و حقوقی مجدداً آغاز شده است. پروژه ای که با احداث آن در شهر قلعه نو در شهرستان ری و محور ری ورامین مقدار قابل توجهی از مشکلات ترافیکی در جنوب شرق استان تهران کاسته خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • وعده‌های مدیریتی « تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر آزادراه ارومیه-تبریز» ادامه دارد
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان