Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مازیار یزدانی در نشست خبری تشریح پروژه های فنی و زیربنایی شرکت راه آهن با تاکید بر اینکه اولویت شرکت راه آهن توسعه خطوط حومه ای است، گفت: روزانه تعداد زیادی خودرو از اطراف تهران وارد تهران شده و غروب از آن خارج می شوند. به همین دلیل چند سال است که شرکت راه آهن دو خطه یا سه خطه کردن قطار حومه ای تهران به گرمسار، تهران به قزوین و تهران به پرند را آغاز کرده و اخیراً تهران به پاکدشت نیز به آن اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته یزدانی: قطار حومه ای تهران-گرمسار و تهران-کرج با پیشرفت ۸۰ درصدی روبرو است و تا پایان امسال این دو خط به بهره برداری خواهد رسید.

معاون فنی و زیربنایی شرکت راه آهن ادامه داد: برنامه ریزی کرده ایم تا با افتتاح این دو خط، قطار حومه ای مستقیم بین پیشوای ورامین تا گرمسار تردد داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: مسیر تهران-گرمسار ۱۱۴ کیلومتر بوده و با توجه به اینکه کل خطوط حومه ای شهرهای اطراف تهران ۶۰۰ کیلومتر است، با افتتاح مسیرهای گرمسار و هشتگرد، امسال ۳۰۰ کیلومتر ریل قطار حومه ای به بهره برداری می رسد که برای تکمیل این زیربناهای ریلی ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن با اشاره به افتتاح خط آهن ارومیه-مراغه در هفته جاری با حضور رئیس جمهور ادامه داد: این مسیر به طول ۱۵۳ کیلومتر از کیفیت بالایی برخوردار بوده و برای قطار با سرعت ۱۶۰ کیلومتر احداث شده است.

یزدانی درباره خطوط آنتنی و فرعی راه آهن گفت: برای اتصال شبکه ریلی به مراکز بار ۵۰۰ کیلومتر خطوط فرعی نیاز داریم که نیمی از این مسیر به صورت قطعات کمتر از ۱۰ کیلومتری است. با این حال تا پایان امسال ۱۰۸ کیلومتر از این قطعات احداث خواهد شد. متصل شدن کل مراکز بار به شبکه ریلی امکان حمل ۴۰ میلیون تن بار برای ریل آهن را فراهم می کند که معادل کل باری است که در حال حاضر در شبکه ریلی حمل می شود.

وی گفت: هزینه مورد نیاز برای اجرای این طرح ها به جز هزینه تملک اراضی، برای هر کیلومتر ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

یزدانی درباره پروژه راه آهن قزوین-رشت افزود: این پروژه یک پروژه خاص است که تاکنون پروژه ای مشابه با این معماری در راه آهن نداشته ایم. ما نگاه باری-مسافری به این مسیر داشته و از نظر باری به خصوص برای حمل بار کشورهای غرب دریای خزر و جمهوری آذربایجان از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی درباره ساخت راه آهن شلمچه به بصره گفت: ۳۲ کیلومتر از مسیر اتصال راه آهن ایران به عراق باقی مانده است که با ساخت پل ریلی بازشو به طول ۸۰۰ متر و ۳۱ کیلومتر باقی به صورت کفی در خاک عراق این اتصال برقرار خواهد شد.

وی گفت: هزینه اتصال پل ریلی بر روی اروند ۲۲۰ میلیارد تومان برآورد شده و با دستور رئیس جمهور قرار شد این پل را بسازیم و به کشور عراق هبه کنیم. همچنین با توجه به اینکه عراقی ها اعلام کرده اند هزینه ساخت خط ریلی تا بصره را ندارند مقرر شد این مسیر را نیز ایران ساخته و هزینه آن به صورت بازپرداخت از سوی طرف عراقی محاسبه شود.

به گفته یزدانی: با افتتاح این مسیر حجم مناسبی از بار از سوریه به ایران خواهد آمد.

وی درباره دوخطه شدن راه آهن بافق-مشهد گفت: این مسیر به طول ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتر دوخطه خواهد شد که با توجه به ترانزیتی بودن مسیر، احداث خط دوم آن از اهمیت بالایی برخوردار است. به دنبال جذب سرمایه گذار داخلی از فعالان منطقه سنگان و یا خارجی از روسیه هستیم.

وی گفت: هزینه اجرای خط دوم بافق-مشهد ۵ هزار میلیارد تومان است و اگر روسیه بخواهد آن را برقی کند ۲ میلیارد یورو برآورد شده است.

معاون فنی و زیربنایی شرکت راه آهن به برنامه این شرکت برای ساخت خط آهن رشت-آستارا اشاره و تصریح کرد: با توجه به اهمیت این خط برای جمهوری آذربایجان قرار است این کشور در هزینه ساخت آن مشارکت داشته و همچنین با توجه به اینکه بخش عمده ای از مسیر از جنگل و مزارع کشاورزی عبور می کند، برای اولین بار در کشور کل مسیر را به صورت پل و از مسیر خط ساحلی احداث خواهیم کرد.

کد خبر 4454837 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: راه آهن شرکت راه آهن جمهوری اسلامی تحریم اقتصادی ایران قیمت نفت صادرات نفت بانک مرکزی ایران ایالات متحده آمریکا دلار نفت خام تولید نفت فروش نفت وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت امور اقتصادی و دارایی بورس گمرک ایران وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟

طبق این مقاله، بانکی که تأمین مالی برج ایفل در فرانسه را بر عهده داشته، میلیون‌ها دلار از هائیتی خارج کرده است.

 در سال ۱۹۱۴، نظامیان نیروی دریایی آمریکا با ورود به بانک مرکزی هائیتی، ۵۰۰,۰۰۰ دلار طلا از شعبه‌‌ی اصلی بانک مرکزی هائیتی غارت کردند.

 همچنین هائیتی تنها کشوری است که مجبور شد معادل ۵۶۰ میلیون دلارِ امروز به حکمرانان قدیم‌اش یعنی فرانسه پرداخت کند.

دیگر خبرها

  • ساخت چهار خط سریع السیر جدید در ترکیه
  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد