Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - خط لوله قزوین – رشت در تقاطع با رودخانه سپیدرود با ایجاد یک دیواره بتنی در کنار سد سنگی روی رودخانه سپیدرود در محدوده امام‌زاده هاشم در مسیر خط لوله 14 اینچ قزوین – رشت مقاوم‌سازی شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران – منطقه تهران، جعفر صمغ‌آبادی، رئیس واحد تأسیسات و ساختمان منطقه تهران در این باره گفت: دیواره مذکور در کیلومتر 287 قزوین – رشت در حالی به اجرا درآمد که این گذرگاه با دارا بودن یک لوله زمینی و یک لوله هوایی از عرض رودخانه، نیازمند مستحکام‌سازی برای جلوگیری از آب‌بردگی لوله زیرین در بستر رود و آب بردگی پیِ لوله‌های هوایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این پروژه چهار ماه به طول انجامید که در خلال آن پس از انحراف مسیر آب، عرض رودخانه، 8 متر و عمق آن 1.5 متر خاکبرداری و حفاری شد و با استفاده از سنگ آرمور که وزنی معادل یک تن و حجمی بیشتر از یک مترمکعب دارد چیده و پس از یکنواخت‌سازی روی سنگ‌ها و پر کردن بین آن با قلوه‌سنگ و لاشه‌سنگ، با فواصل 25 سانتی آرماتوربندی شد.
رئیس واحد تأسیسات و ساختمان منطقه تهران با اشاره به اینکه اجرای این عملیات با حمل سنگ‌های حجیم و چیدمان مناسب کنار سد صورت پذیرفت، تأکید داشت‌: با انجام موفقیت‌آمیز این اقدام دیگر نباید نگران اختلال در انجام عملیات در این مسیر و طغیان رودخانه بر اثر بارش باران و سیلاب باشیم.
صمغ‌آبادی درباره احداث سد سنگی – بتنی تصریح کرد: در احداث این سد که در محل تقاطع با رودخانه سفیدرود - امامزاده هاشم به شکل پلکانی بنا شده است، با تلاش بی‌وقفه همکاران به نحوی مطلوب 80 عدد پایل 10 اینچ در طول 150 متر از عرض رودخانه مورد استفاده قرار گرفته است و با توجه به شرایط جوی این منطقه و فعال بودن همیشگی رودخانه سفیدرود، تغییر مسیر آب رودخانه نیز با هدف ایمن‌سازی خط لوله 14 اینچ رودبار – رشت انجام و پس از پایان عملیات، مسیر آب رودخانه به حالت اولیه برگردانده شد.
وی تأکید کرد: با توجه به عبور این خط از بستر رودخانه و برداشت غیرمجاز شن و ماسه توسط افراد سودجو و بارندگی‌های اخیر و احتمال وجود سیلاب، این پروژه اهمیت و ضرورت ویژه‌ای داشت.
رئیس واحد تأسیسات و ساختمان منطقه تهران با بیان اینکه این عملیات با هدف افزایش ایمنی و جلوگیری از آسیب‌دیدگی، آب بردگی و تخریب لوله انجام شده است، انتقال پایدار و ایمن فرآورده‌های نفتی و حفظ و نگهداری خط لوله را از دیگر اهداف این طرح برشمرد.
صمغ‌آبادی در این باره گفت: به دلیل بارندگی‌های متعدد و فراوان سال گذشته و نیز تخریب‌های صورت‌گرفته در مسیر عبور خط لوله ری – قزوین – رشت و بی‌نیازی کشاورزان به آب، در عملیاتی گسترده توسط واحدهای مختلف منطقه از جمله ترابری، تعمیرات خط و ساختمان و بهره‌مندی از ماشین‌آلات سنگین مناطق جنوب شرق، شمال شرق، شمال‌غرب و شمال موفق شدیم فرآیند خاکریزی، پایل‌کوبی، سنگ‌ریزی و ایمن‌سازی لوله را در بستر رودخانه به اتمام رسانیم.
سعید فولادوند میزان تقریبی حجم سنگ تخلیه‌شده در این محل را 750 تن تخمین زد و توضیح داد: حجم خاک و مخلوط جابه‌جا شده نیز بیش از 15 هزار مترمکعب بوده که پس از انحراف آب به سمت سد از پیش‌ساخته شده، شرایط محیط برای اجرای عملیات فراهم شد.
وی در پایان تأکید کرد: با توجه به عبور خط لوله یادشده از عرض رودخانه و دبی بالای این گذرگاه آبی که امکان شکست خط و تبعات ناشی از آن را می‌توانست در پی داشته باشد، همکاران تلاشگر این مجموعه با هدف پیشگیری از خطرهای احتمالی، نسبت به ایمن‌سازی آن همت گماشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: منطقه تهران عرض رودخانه ایمن سازی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • اصلاح حادثه خیزترین تقاطع جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته